x

Ažuriraj šifru

 
x

Posteri i uramljivanje

Dobrodošli u bezgranično zanimljiv svet postera! Više od 20 000 kvalitetnih predložaka raznovrsnih slika i grafike, učiniće da samo pregledanje svake od kategorija, u koje su naši posteri tematski podeljeni, postane svojevrsna seansa vizuelnog uživanja.
Već šesta generacija svetske populacije štampa postere! Od samog početka prošlog veka, poster, kao medijum, zadobija poziciju na vrhu piramide popularnosti. U tadašnjem vremenu, koje je modernizmom oslobađalo svet od tradicionalističke krutosti, poster – po formi nepretenciozan i neuslovljen, uvek svež i lako varijabilan, jeftin i svima dostupan, postaje naš nezaobilazni ukras, nadahnuće, podsetnik i ogledalo, viseći uramljen, ili jednostavno lepljivom trakom zalepljen, na milionima zidova širom planete. Krajem 20. veka, uz razvoj i širu dostupnost digitalnih štampača koji ne zahtevaju velike minimalne tiraže, kao i širenjem interneta, poster dobija novi i snažni zamah popularnosti. Ono što izjednačava siromaška iz predgrađa Kalkute sa ekscentričnim bogatašem londonskog Najtbridža, jeste ogromna verovatnoća da i jedan i drugi imaju bar jedan poster u svojoj kolibi/dvorcu! Poster je postao univerzalni medijum i univerzalno razumljiva estetska forma!
Svi predlošci postera u našim galerijama su posebno odabrani, a kvalitet i veličina svakog fajla su optimalni za predložene dimenzije. Raspoređeni su u tematske grupe i podkategorije, pa je njihovo pretraživanje lako i zabavno.
Štampamo ih na poster papiru “saten”, težine 200 grama, na štampačima vrhunske izrade, japanske firme Roland, bojama odobrenim od samog proizvođača, pa je tehnički kvalitet naših postera bez premca.
Odštamane postere uramljujemo u tri širine ramova, u više desetina boja i dezena. Sve ram-lajsne su izrađene od drveta, koje svojom prirodnom plemenitošću daje dodatni kvalitet sveukupnoj kreaciji. Vaš poster možemo obogatiti i paspartuom, kojih takođe imamo u raznim bojama i nijansama, šta će nadalje dograditi Vašu estetsku kompoziciju. Na stranici link proverite sve kombinacije koje nudimo, i otkrijte sebe kao dizajnera svojih uramljenih postera. Obećavamo – uživaćete!
Uramljene postere, kao i one neuramljene, Vam možemo poslati brzom poštom, ili ih možete preuzeti u jednoj od naših poslovnica u Beogradu. Rok za izradu i dostavu su tri radna dana!